Nätverka och prata om din hemsida

Många, framförallt i Sverige, är väldigt rädda för att prata om och framhäva det man gjort som är positivt, för att inte riskerar att skryta. Och detta måste stoppas med en gång om man vill få in trafik till sin sida. Ju mer du pratar och berättar om hemsidan och förmedlar domännamnet vidare desto fler kommer också besöka den. Det är ren logik. Har du dessutom bra och innehållsrik content gör det att sidan sprids och folk kommer tillbaka till den. Se till att få folk att prata om sidan och vet vad du gör så de i sin tur pratar om din sida när just du eller ditt företag kommer på tal. Detsamma gäller på sociala medier och andra forum där du kan prata och presentera ditt företag för andra människor. Var aktiv hela tiden – då kommer du garanterat se effekt.

Vi på Bloggplus hoppas i på samma sätt att vi har sådan matnyttig information som gör att du vill rekommendera vår sida till någon annan. På så sätt är bollen i rullning. 🙂 Lycka till nu!

Lämna en kommentar